• 609 279 700
  • biuro@jowisz.info.pl
Jowisz dodatki do żywności
  • O firmie
  • Oferta
  • Dodatki do żywności
    • Kwasek cytrynowy
    • Kakao
    • Glutaminian sodu
  • Cukry sypkie
  • Cukry inwertowane
    • Cukier inwertowany BIO
    • Cukier inwertowany dla pszczół
  • Usługi magazynowe
    • Przeładunek interwencyjny
    • Rozładunek i załadunek cystern
    • Konfekcjonowanie towaru
  • Kontakt

Mapa strony

Mapa strony - Jowisz

Oferta Jowisz Bydgoszcz

  • Dodatki do żywności
  • Kwasek cytrynowy
  • Glutaminian sodu
  • Sprzedaż cukru
  • Przeładunek interwencyjny
  • Syrop cukru inwertowanego
  • Syrop cukru inwertowanego BIO
  • Wynajem magazynów Bydgoszcz

Blog

  • Wpływ dodatków do żywności na smak i wygląd produktów
  • Bezpieczne magazyny do wynajęcia, czyli dezynfekcja oraz dezynsekcja prewencyjna i deratyzacja prewencyjna w magazynach.
  • Kwas cytrynowy - zastosowanie na skalę przemysłową
  • Kilka sposobów na poprawę smaku i koloru potraw
  • Jak się przygotować i na co zwrócić uwagę przed wynajęciem magazynu?
  • Kakao - niezbędne w przemyśle spożywczym
  • Cukier inwertowany - co to takiego i gdzie się go wykorzystuje
  • Regulatory kwasowości - czym są?
  • Kwas winowy – czym jest?
  • Czym są tajemnicze "E" na opakowaniach? Przegląd najpopularniejszych dodatków do żywności.
  • Spiżarnia na zimę - owoce i warzywa, sól i cukier hurt do produkcji domowych przetworów
  • Hurtowa sprzedaż dodatków do żywności - Jak się do tego przygotować?
  • Glutaminian sodu, co o nim wiemy? 5 faktów na temat glutaminianu sodu!
  • Syrop cukru inwertowanego dla pszczół
  • Drożejący cukier - hurtownia, a ceny w marketach, czyli co najmocniej wpływa na jego koszt
  • Zalety wynajmu powierzchni magazynowych - dlaczego to korzystne dla firm?
  • Cukier biały, brązowy i trzcinowy — czym się różnią?
  • Jesteś tutaj:  
  • Mapa strony

Jowisz dodatki do żywności sp. z.o.o | Bydgszcz

Jowisz - Dodatki do żywności Sp. z o.o.
ul. Glinki 144, 85-861 Bydgoszcz

Paulina Zbylut
tel:         609-259-500
e-mail:  biuro@jowisz.info.pl

Filip Zbylut
tel:      609-279-700
e-mail: biuro@jowisz.info.pl

NIP: 9670663351

 

Certyfikat GMP+
Certyfikat ISO 22000 2018

Oferta:

Cukier inwertowany - syrop, inwert

Hurtowa sprzedaż cukru

Cukier inwertowany BIO

Dodatki do żywności

Glutaminian sodu

Kwasek cytrynowy spożywczy

Kakao naturalne i alkalizowane

 

Usługi magazynowe:

Magazyn Bydgoszcz

Przeładunek interwencyjny

Rozładunek cystern

Konfekcjonowanie towaru

Informacje

Kontakt

O firmie

Blog

Regulamin

Polityka prywatności

Copyright © 2009-2025 Wszelkie prawa zastrzezone. Jowisz - mapa strony